PUUR Contact op het feest bij Gemiva-SVG in Schoonhoven

Schoonhoven, donderdag 8 september ,  locaties van de Gemiva -SVG, Zonnedauw & Activiteiten Centrum.

Spannend hoor die feestelijkheden voor de bewoners en cliënten bij Gemiva -SVG in Schoonhoven Oost helemaal als de miMakkers Fiep & Pirouette komen! Omdat we de spanning aanvoelen en overleggen voordat we gaan omkleden is het soms nodig om enige spanning weg te nemen en mee te laten kijken hoe Annelies en Karin transformeren naar Fiep & Pirouette. Hoe heerlijk is het dan om je uiteindelijk zo op je gemak te voelen om  dan zelf ook de lippen rood te maken, de ogen op te maken en hoedjes te passen om daarna enthousiast de weg te wijzen op zoek naar PUUR Contact!

""Pirouette hoort muziek, wat staat daar?? iets groots met poppetjes die bewegen , ze tikken op een muziekinstrument, wat mooi maar wat hard!! ze draait haar om en wordt gevangen door een blik van een paar mooie ogen die haar aan staren. Langzaam beginnen de heupen mee te bewegen op hetzelfde ritme als wat ze ziet, een stapje vooruit, en nog eentje, de handen richting die mooie ogen, ze voelt in iedere hand een warme zachte hand die mee bewegen op de muziek...samen dansen ze in hun eigen wereld""

""Een deur die open gaat, wat zal er achter zijn??  heel zachtjes neuriënd schuift Pirouette op de knieën naast een bed. Ze voelt onrust en vraagt of de radio uit mag die op de achtergrond  aanwezig aan staat. In de ruimte is het nu stil met heel zachtjes een geneurie.  Vingers beginnen te wiebelen omhoog door de lucht , van links naar rechts en weer naar beneden daar ziet ze nog meer vingers in beweging komen....heel zachtjes en volgend maar heel klein....zo mooi mag dit Contact zijn!  ""

""Fiep strijkt neer op de grond naast de stoel...een zacht konijntje komt te voorschijn en snuffelt om haar heen....een hand raakt het konijntje aan en begint haar zachtjes te aaien. Konijntje vind het fijn en kruipt omhoog zachtjes tegen een wang...snuffelt zachtjes door en voelt dan een heel lief kusje op haar snuitjes...haar pootje strijkt een traantje weg die rolt over de wang""

PUUR Contact met zintuig gevoelige materialen

PUUR Contact met zintuig gevoelige materialen

Genieten !!

Genieten !!

Deel dit bericht op:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin